Aktualności
Seminarium szkoleniowe na targach KUCHNIA 2006 w Katowicach ( 23-24 lutego, start godzina 11:00)
Przez pierwsze dwa dni Targów (23-24 lutego) magazyn „Kuchnia i Technika” zorganizuje seminarium szkoleniowe dla projektantów kuchni. Przewidywana liczba uczestników: 100-150 osób.
Dzień pierwszy (23 lutego) będzie poświęcony wybranym zagadnieniom z zakresu projektowania kuchni, przygotowany przez zespół redakcyjny i współpracujących z nim architektów-specjalistów w obszarze kuchni.
Tematyka wykładów obejmie następujące zagadnienia:
1) Ergonomia w kuchni, czyli funkcjonalność i wygoda na pierwszym planie.
2) Wpływ światła dziennego i sztucznego na przestrzeń mieszkalną.
3) Dobór kolorystyczny mebli oraz pozostałych elementów wnętrza i jego wpływ na odczucia człowieka.
4) Fantazja w kuchni, czyli swobodne projektowanie w oderwaniu od ograniczeń fabrycznych standardów mebli kuchennych.
5) Najczęściej spotykane błędy i słabe punkty w projektowaniu kuchni.
Dzień drugi seminarium (24 lutego) przeznaczony jest na wykłady związane z rozwiązywaniem problemów przy wykorzystaniu nowoczesnych produktów. Szkolenie będzie zorganizowane przy współpracy z firmami związanymi z wyposażeniem kuchni.
Jeden z wykładów będzie dla przykładu poświęcony prawidłowemu doborowi i montażowi okapów kuchennych (we współpracy z firmą MIELE).
Bliższych informacji na temat seminarium udziela dyrektora wydawnictwa - Adam Kurlenda.
tel. (085) 868-21-19
kom. 603 514-390
e-mail: kurlenda@medius.csk.pl
ZAPRASZAMY
Liczba uczestników ograniczona